HYUNDAI KONA JE ŽE ZAPELJALA V NAŠ SALON. Lepo vabljeni na ogled in testno vožnjo.

Cena že od 14.990€ dalje :)

Hyundai se z novim modelom Kona med zadnjimi avtomobilskimi znamkami podaja v razred majhnih crossoverjev oziroma mestnih športnih terencev. Kona je dolga 4,16 metra, široka 1,8 metra in visoka 1,55 metra. Obenem ima kona solidnih 17 centimetrov oddaljenosti od tal. Kona je malo manjša kot Santa fe in Tucsona. Avto je na voljo v desetih barvah, prav tako tudi v dvobarvnih kombinacijah. Za doplačilo so na voljo tudi strešni nosilci in kolesa, velika do 18 palcev.

Notranjost: V notranjosti ima Kona precej skupnega z novo generacijo i30. Na sredinski konzoli ima lahko tudi osempalčni zaslon na dotik, pred voznikom pa nov sistem za projekcijo podatkov o vožnji (head-up display). Podatki se ne bodo prikazovali na vetrobranskem steklu, temveč na večji dvignjeni ploščici na vrhu armaturne plošče. Notranjost bo po napovedih manj drzna od zunanjosti.

Trenutno je Kona na voljo le z dvema bencinskima motorjema. To sta osnovni trivaljni bencinski litrski motor in 1,6-litrski turbomotor, ki je na voljo v kombinaciji s šeststopenjskim dvosklopčnim menjalnikom in štirikolesnim pogonom. Kmalu bo kona v Evropi na voljo tudi z 1,6-litrskim dizelskim motorjem.

V kombinaciji s sedemstopenjskim menjalnikom bo kona omogočala tudi izbiro načina vožnje med normal in sport.

Nova Kona predstavlja urbanost in dinamičnost.

Lepo vabljeni na testno vožnjo.

Ekipa Avto Lušina d.o.o.