Izrazite športno dovršenost Swace očara na vsakem koraku, je dinamičen in atletski. Njegov športni obraz krasita ostra dvojna LED žarometa

in velika sprednja maska v obliki satovja. Njegova nizka in široka silhueta, polna prefinjenih detajlov, daje avtomobilu posebno auro, ki lovi

poglede mimoidočih, ko se samozavestno zapeljete po cesti.

 
 

Velik prtljažni prostor

Prostoren prtljažni prostor ponuja do 596 litrov* prostornine in ga je mogoče dodatno povečati z deljivim prevračanjem naslonjala zadnjih sedežev. Tapecirano prtljažno dno lahko postavite v nižji položaj, če prevažate višje predmete, ali pa prtljažno dno obrnete tako, da je zgoraj zaščitena, vodoodporna stran, kar omogoča, da v prtljažnik postavite mokre in umazane stvari. Snemljivi rolo prtljažnika je mogoče preklopiti z  enostavnim dotikom za lažji dostop do prtljage, široko odpiranje prtljažnih vrat pa zagotavlja lažje nakladanje in razkladanje prtljage.
* Izračunano po metodi nemškega Združenja avtomobilske industrije (VDA).

Zmogljivost hibrida

Občutite zadovoljstvo, ki ga nudi okolju prijaznejši življenjski slog. Napredni hibridni sistem optimalno poganja vozilo Swace preko elektromotorja ali bencinskega motorja ali v kombinaciji z obema, odvisno od voznih razmer. Poleg odlične ekonomičnosti porabe goriva zagotavlja tudi nizke emisije, a hkrati omogoča tekoče in močno pospeševanje, ki prinaša veselje in užitek v vožnji.

 

Uživajte v vožnji

Swace vam nudi občutek udobja, samozavesti in nadzora med vožnjo. Vsako potovanje je pravi užitek, saj vam Swace zagotavlja udobno notranjost, lahko in odzivno krmiljenje ter možnost izbire načina vožnje. Celo v najbolj ostrih ovinkih je upravljanje vozila odzivno in natančno zaradi nizkega težišča, aktivne pomoči pri vožnji skozi ovinek (ACA) in odlično nastavljenega vzmetenja.

 

Izbira načina vožnje
Glede na vaše želje ali vozne razmere, lahko izberete enega izmed treh načinov vožnje: NORMAL, ECO sli SPORT, s katerim aktivirate prednastavljene vozne lastnosti vozila.

Način NORMAL
Zagotavlja optimalno razmerje med udobjem, stabilnostjo in ekonomičnostjo vožnje. Najbolj primeren za običajne vozne razmere.

Način ECO
Omogoča manjšo porabo goriva, saj prilagodi stopalko za plin na uglajeno odzivnost tudi ob sunkovitem pritisku in poskrbi za varčnejše delovanje klimatske naprave. Uporaben za mestno vožnjo s pogostim zaustavljanjem in speljevanjem.

Način SPORT
Za naglo in močno pospeševanje, ki je primerno recimo za bolj živahno in odzivno
vožnjo na ovinkastih cestah.

Ne verjamete? Pridite in ga sprobajte :)

Za zalogo vozil ali rezervacijo testne vožnje nas pokličite na 04/5022015.

Se vidimo :)