Spoštovane stranke,

Mrzli mokri dnevi so že tu, sočni topli dnevi pa le še lep spomin.

Da bo vaše vozilo v primerni formi, vas vabimo, da si čim hitreje rezervirate vam ustrezen termin za pripravo vozila na hladne zimske dni ter zamenjavo pnevmatik. 

Za rezervacijo termina ali nasvet pri nakupu novih pnevmatik, nas lahko pokličete na 04/5022013, kjer vam bodo servisni sprejemniki z veseljem pomagali izbrati ustrezne pnevmatike ali pa morda kar komplet s platišči.

Imate poškodovano vozilo?

V primeru karambola vam naš cenilec Peter oceni poškodovano vozilo in uredi vse potrebno z zavarovalnico. Vse kar morate vi storiti je: podati prijavo in preveriti, da imate z zavarovalnico finančno vse urejeno.

Vozila lahko na naši lokaciji cenimo iz naslova kasko zavarovanja. Cenitev ter popravilo pa lahko opravimo za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava ter Zavarovalnico Adriatic Slovenica.

V kolikor imate vozilo že ocenjeno s strani zavarovalnice nam lahko na mail: servis@avto-lusina.si pošljete cenilni zapisnik, da za popravilo vašega vozila naročimo potrebne nadomestne dele ter vam rezerviramo ustrezni termin popravila.

Vaše vozilo bo popravljeno kvalitetno in z ustreznimi nadomestnimi deli. Tako vam garancija na prerjavenje vozil velja dalje.

 

ZA VAS IZVAJAMO TUDI HLADNA POPRAVILA PO TOČI.